Taktinen tienvarsimainonta ohjaa asiakkaasi perille

Ulkomainonta tavoittaa autolla liikkuvat ihmiset juuri siellä missä pitääkin. Taktisesti oikeassa paikassa, pääväylän varrella oleva viesti huomataan ja aktivoi toimimaan – myös netin ulkopuolella. VMV Median kanssa tavoitat ihmiset oikeaan aikaan oikeassa paikassa, lähellä ostopäätöstä.

Mainospintamme mahdollistavat niin pitkäkestoisen, perille ohjaavan opastuksen kuin lyhyt aikaisemman tarjous- tai avajaismainonnan. Kattava mainosverkostomme tarjoaa erinomaiset edellytykset taktiselle ohjaavalle mainonnalle juuri siellä, missä pitääkin.

Ohjaa laadukkailla mainospinnoilla

VMV Median laadukkailla ulkomainospinnoilla tavoitat asiakkaasi tauotta ja parhailla paikoilla. Huolella rakennetun verkostomme mainostaulut on valaistu hämäräkytkimillä varustetuilla led-valoilla, 100 % uusiutuvaa energiaa käyttäen. Tuotamme ja asennamme mainoksesi esille avaimet käteen -periaatteella, ja ylläpidämme mainoslaitteitamme säännöllisesti, jotta viestisi erottuu edukseen.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan mediaratkaisun yrityksesi ohjaavalle, taktiselle mainonnalle.

Nämäkin yritykset luottavat ulkomainontaan

Lue lisää mainos­kampanjoista

Vetoapua maanteille

Suomen suurin vetokoukkujen erikoisliike on käyttänyt brändinsä vahvistamiseen VMV Median tienvarsimainontaa. Koukkupajan mainostaulu verkosto kattaa lähes koko suomen ja mainosviestit on siellä missä heidän asiakkaatkin

Lue lisää
Scroll to Top