Ulkomainonta tavoittaa massoja

Ulkomainonta, kuten tienvarsimainonta, on monipuolinen massamedia, joka tavoittaa
kuluttajat tehokkaasti kodin ulkopuolella.

Siellä missä ihmiset ovat

Ihmiset kohtaavat päivittäin enenevässä määrin mainontaa sähköisissä kanavissa. Ulkomainonnan ero – ja etu – sähköisiin medioihin verrattuna on se, ettei sitä pysty estämään tai ohittamaan samalla tavalla kuin digikanavien mainoksia. Tutkimusten mukaan ihmiset liikkuvat kodin ulkopuolella päivittäin keskimäärin lähes seitsemän tuntia. Ulkomainonnasta käytetäänkin kansainvälisesti termiä OOH (Out of Home) advertising eli kodin ulkopuolinen mainonta.

Vastuullinen mediavalinta

Mainostamalla VMV Median ulkomainospinnoilla teet mainosbudjetillasi vastuullisen valinnan. Valaisemme ulkomainospintamme hämäräkytkimillä varustetuilla led-valoilla, 100% uusiutuvaa energiaa käyttäen, ja kierrätämme niin mainosmateriaalit kuin mainoslaitteet mahdollisimman kattavasti. VMV Median ulkomainonta on siis vastuullisesti toimivalle yritykselle eettisesti kestävä mediaratkaisu.

Ulkomainonta tavoittaa suuremman määrän ihmisiä kerralla kuin mikään muu yksittäinen media:

1 %

suomalaista tavoitetaan tienvarsimainonnalla

1 %

uudellamaalla

1 %

Lapissa

(Kantar TNS Mind viikkotavoittavuus)

Suurten kontaktimäärien vuoksi ulkomainonta on kustannustehokas mediaratkaisu: kontaktihinnat ovat muihin mainoskanaviin verrattuna hyvin edullisia. Ulkomainonnassa on myös monipuolinen media, joka taipuu monenlaiseen tarpeeseen.

Kampanjoi pitkäjänteisesti – tai lyhyinä spurtteina

Ulkomainonta toimii mainosmuotona kaikenlaiseen viestintään tiedottamisesta brändäykseen. Toimiva, ulkomainoskäyttöön sopiva mainossisältö on niin asiakkaasi kuin sinun, mainostajan, etu. Ulkomainonta sopii mainiosti niin eri mittaisiin kampanjoihin kuin pitkäaikaiseen näkyvyyteen esim. kivijalkaliikkeesi läheisyydessä tai yrityksesi brändin tunnettuuden kasvattamiseksi.

Mainosta taktisesti

Ulkomainonta on erinomainen mediaratkaisu myös taktiseen mainontaan ja kampanjointiin. Vaalimainokset, uuden liikkeen tai palvelun mainostaminen ja asiakkaiden ohjaaminen luoksesi ovat oivallisia taktisia tapoja käyttää ulkomainontaa.  

Mainospaneeli­verkostomme

VMV Median ulkomainospintoja löytyy parhailta paikoilta pääväylien varsiltä ympäri Suomen. VMV Median kanssa sinulla on loistavat edellytykset saavuttaa kohderyhmäsi siellä, missä haluat ja tarvitset.

Nämäkin yritykset luottavat ulkomainontaan

Scroll to Top